Bara villig saken da korta biten till takbaren darborta vi skulle sippa villig nagra drinkar…

Bara villig saken da korta biten till takbaren darborta vi skulle sippa villig nagra drinkar…

Vi mottes viktig inom city. kande sjalv att orden flodade, stamningen var harlig, det vart enkelt. Mot differens av dom flesta hanar jag diskuterat dejting tillsamman forvantar mig mej intet, mig onska ej kungen nagot. Sjalv vette djavel ens ifall jag vill nagot ovrig ett dejten mer ann att uppfatta villi kanslan. Skada att traffa Chris, ett tysk/italienare resident i Sverige, extrovert sam lattsam, motsvarade just mina forvantningar.

Takbaren bjod villi valkomponerade drinkar samt allaredan intill ett sippet hade vi brusit ut inom garv ett par ganger. Det fanns ingen tid, intet rum, det varje precis saso dom jag moter nar sjalv befinner si omoder i varlden. Roligt, otvunget, dramatisk, medryckande. Prat forsavitt sysselsattning, vardag sam krampor var fjarra.

Han upprepade orden han skrivit at mig dagen fore. Samt mi visste. Sjalv visste korrekt, innerst poppis. Det befinner si tufft att chocker mej, forvana ja, overrumpla mej. Allaredan nar han forbigaende smog in att han ”swingat” tittade jag kungen https://kissbrides.com/sv/heta-tjeckiska-kvinnor/ honom att det varenda hans galland. Att flyga hur mi skulle reagera. Mig reagerade ick. Mig visste allaredan att mi var kungen ett dejt darbort uppsyn kulgevar icke var laddad, jag varenda icke dar darfor att jaga. Jag varje darbort bara darfor att ino dessa corona-tider uppfatta att sjalv vart en annanstans.

Samtidigt vi diskuterade datum gick nago hane forbi och sag intensivt gallande oss

Vi forflyttade oss av takbaren mot ett mer simpel bar ett kvarts vandr darifran. Samtalet flot, ivrigt avbrot vi varandra tillsammans grej vi bubblade utav att meddela samt debattera. Det kom ick saso en brak att han lever ino ett offentligt omstandighet, att dom ar forlovade, att dom forsoker fixa barnunge. Mig befinner si ej snopen, jag fick ingen blasning. Framfor pratade vi mer forsavit det, oppnade vara sinnen, delade erfarenheter.

Mi samt mina ett par kamtater kraftig gallande grasmattan fore dansbanan nagon solig samt innerlig forsom

Framme utbredd tunnelbanan berattade mi om grima forhalland tillsammans Salemhaxan, samt marklig fran vara aventyr. Chris kastade bollen bakat och garvade hjartligt.

Oh my gosh, knip you’re waiting with telling me this hederlig 5 min before your train? Ino really like you, I feel a connection. Can Ino kiss you?

Mig nickade och hann ick ens grubbla ”yes you may” forran han lindade in tryt fingrar inom karna kaluf (ryyys, far fantastisk gashud enkom sjalv tanker villig det!), knark karna plyte bredvid sitt sam kysste mig grundlig. Fan det varje antydan i saken dar kyssen!

Vi fo till varsitt oppning. Vi ses formodligen ate. Det kommer icke sluta med att han befinner si min man, skad vi kommer troligen traffas upprepa. Forresten, han chockade mig sannerligen. Det ar saso sagt sallsyn, men nar det kom i dager itu nagon tillfallighet hojde mi forvanat foren ogonbrynet och oppnade munnen som nago firr. Hade besvarligt att antar vad jag horde, for inte ett dyft hade avslojat honom.

Det varje en passage en man saso foll forut mig, bokstavlig. Var kamrat skulle vig sig ino september sam vi planerade forut hennes mohippa. Det varenda ett fraktion folks inom forflyttning denna eftermiddag, folks lapade sol inom parken, promenerade langs tillsammans vattnet, spelade kul samt hade picknick.

Sa intensivt att han i praktike missade ett hal i graset, snubblade, vinglade framtung sam vevade tillsamman armarna tills han slutligen rasade ne i backen. Jag tittade villig mina kompisa och kvavde ett bubblande fniss. Kom upprepa, det kan kolla riktig lajbans ut nar medborgare ramlar!

Vi atergick till datumdiskussionen nar nagon forfolja foll kungen oss. Det varenda snubbelmannen. Sam han grepp ogonen rakt villi mej.

Leave a Reply